ILUMA IQOS

De IQOS Iluma is een apparaat dat ontworpen is om rokers een alternatieve manier van tabaksgebruik te bieden. Het apparaat verwarmt speciaal ontworpen tabakssticks tot een temperatuur waarbij er geen verbranding plaatsvindt, maar wel damp vrijkomt die de smaak van tabak biedt.

De IQOS Iluma is verkrijgbaar in vijf nieuwe kleuren: Pebble Grey, Pebble Beige, Moss Green, Azure Blue en Sunset Red. Deze kleuren geven het apparaat een frisse en moderne uitstraling, en maken het een stijlvol accessoire voor degenen die het willen gebruiken.

Het is belangrijk op te merken dat de IQOS Iluma niet bedoeld is als een hulpmiddel om te stoppen met roken en dat het geen risicovrije manier van tabaksgebruik is. Het blijft belangrijk om de risico's van tabaksgebruik te begrijpen en te overwegen voordat je besluit de IQOS Iluma te gebruiken.

Als je ervoor kiest om de IQOS Iluma te gebruiken, is het belangrijk om de bijbehorende instructies en richtlijnen op te volgen om de beste gebruikerservaring te garanderen.

© 2009 - 2023 robrijkers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.