De kale waarheid

Artikelnummer: 100555
Artikel 1 van 11 Volgende
€ 18,95 (inclusief 21% btw)

De kale waarheid.

De kale waarheid is een moedig en inspirerend verhaal van een jonge vrouw die geen slachtoffer wilde zijn en vervolgens succesvol zichzelf terug vindt. Ondanks – maar uiteindelijk ook dankzij – tal van tegenslagen.

“Een aangrijpend relaas dat leest als een trein, over positiviteit en kracht, het omzetten van pijn en verdriet in levensvreugde en het zoeken – en uiteindelijk vinden – van balans. Jess Rose’s verhaal is een voorbeeld voor velen.


Inspirerende schrijfster

Dit is het eerste persoonlijke verhaal dat geschreven is over de haarziekte Alopecia.

Zoals jullie kunnen zien ben ik volledig kaal. Na een heftige gebeurtenis in mijn leven heb ik in korte tijd al mijn haar verloren.

Dat leren accepteren is niet zonder slag of stoot gegaan, maar uiteindelijk is dit mij gelukt en heeft het me veel geleerd over mezelf, over wie ik diep van binnen ben.

In mijn boek kun je lezen hoe dat gegaan is, maar ook hoe ik ben omgegaan met alle andere tegenslagen die er op mijn pad zijn gekomen.

Buiten het verdriet en de pijn die ik ervaren heb, heb ik ook vele waardevolle momenten meegemaakt en ben ik in staat geweest om situaties te relativeren en om te buigen naar het positieve.

Dit alles heeft mij veel sterker gemaakt dan ik ooit had kunnen bedenken.

Met mijn verhaal wil ik mensen graag hoop en kracht geven, maar vooral inspireren, omdat wij het waard zijn om een gelukkig, tevreden en liefdevol leven te leiden.

Jess Rose

Gezien in het AD.nl 

© 2009 - 2021 robrijkers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.