Mag ik mij voorstellen?Mijn naam is Rob Rijkers, 65 jaar. Ik ben ruim 30 jaar geleden begonnen met een tabaksgemak winkel in winkelcentrum Koningshoek in Maassluis. 

Ik heb geschiedenis gestudeerd, een opleiding bij de HEMA gevolgd en een winkel in behang en verf gehad. 

Mijn vader had een echte ouderwetse sigaren winkel in Rotterdam, de Proveniersbuurt, een gezellige volksbuurt met in bijna elke straat wel een sigaren winkel. Het was wel een andere tijd! Als je 10 jaar later in dezelfde winkel kwam, was er niets veranderd, hetzelfde assortiment, dezelfde meubels. Dat is nu wel anders, ook wij moeten meegaan met de tijd!

Vandaar dat ik in december 2010 deze webwinkel ben begonnen. Wij versturen dagelijks bestellingen door heel Nederland. Het is leuk te zien dat er veel klanten uit de begintijd nog steeds bij mij bestellen!

Per 1 juni 2020 ben ik met pensioen gegaan, maar de winkel en webwinkel blijven onder de zelfde naam doorgaan. Met de nieuwe eigenaren zijn wij nu aangesloten bij de Tabac & Gifts organisatie, vandaar de naam T&G Robrijkers.nl.

Er verandert voor u als klant niets. De service en klantvriendelijkheid blijven ongewijzigd behalve dat Astrid nu de contactpersoon is. Zij is per telefoon, whatsapp en email bereikbaar  info@robrijkers.nl.

Wij proberen in de webshop dezelfde aandacht en service te geven als in de winkel, wat het werk extra leuk maakt.

Ik wil u bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen in de afgelopen 10 jaar en wens de nieuwe eigenaren veel succes.

Vriendelijke groet,

Rob Rijkers

 

 

© 2009 - 2023 robrijkers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.